Contact     


   Parkstraat 1b      T:
0653683955
   6881 JA VELP    M:
Info@ludosgym.nl
                                 
    Volg ons
   How to Create an Instagram Logo

 

   Geopend           
Maandag - Donderdag 
07.00 - 12.00 | 17.00 - 22.00 
Vrijdag
07.00 - 12.00 | 17.00 - 20.00
Zaterdag - Zondag
08.00 - 12.00

Lessen bij Ludo's Gym

CURV 45 minuten

Met een duur van 45 minuten is deze training ontworpen om de vrouwelijke vormen te accentueren. Tijdens deze training ligt het accent op billen, benen en buik. Voor een strak lijf besteden we zeker ook tijd aan de andere delen van het lijf in samenwerking met conditie. Deze training is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Mannen zijn zeker ook welkom voor deze les. Een stel goede billen op een mannenlijf is natuurlijk nooit verkeerd!

Doel van deze training:
Shapen, billen, benen, core, krachtuithoudingsvermogen, conditie,  coördinatie, mobiliteit, balans

FIT 45 minuten

Deze training is ontworpen om snel sterker en conditioneel fitter te worden. Tijdens deze training wisselt men continu tussen spierversterkende en conditionele oefeningen. Deze training is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter.

Doel van deze training:
Conditie, kracht, coördinatie, balans, mobiliteit

BOKSFIT 45 minuten

Deze boksfit training is ontworpen om coördinatie, explosiviteit en weerbaarheid te trainen. Hierbij maken we gebruik van bokspalen en aqua punch bags. Tijdens deze training leggen we het accent op technisch stoten en trappen met een continue wisseling tussen conditionele oefeningen en spierversterkende oefeningen. Je wordt in een heel snel tempo conditioneel fitter en sterker. Deze training is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter.

Doel van deze training:
Conditie, reactievermogen, kracht, coördinatie, weerbaarheid

STRONG 45 minuten

Deze training is ontworpen om voornamelijk je kracht en spieromvang te verhogen. Dit komt omdat elke spiergroep tijdens deze training aan bod komt. Door het hoge tempo waarin de oefeningen elkaar opvolgen en uitgevoerd worden, boek je sneller resultaat. Door deze functionele krachttraining in groepsverband ga jij het maximale uit je training halen.
Deze training is geschikt voor de gevorderde sporter.

Doel van deze training:
Kracht, spiergroei, mobiliteit

YIN YOGA 60 minuten

De Yin Yoga vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Een langzame vorm van yoga. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.

Doel van deze training:
Het losmaken van je spieren. Gericht op het bindweefsel en de gewichten in het gebied waar je de rek voelt.

SPINNING 45 minuten

Bij Spinning fiets je op het ritme van energieke en krachtige muziek. Tijdens de lessen pas je de weerstand aan, afhankelijk van het tempo en de oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen een boost krijgt, je spieren sterker worden en je vetverbranding op volle toeren draait! Je sprint, klimt en werkt je in het zweet.

Doel van deze training:
Vergroten van full body spierkracht, verbeterde uithoudingsvermogen. Tijdens een sessie van 45 minuten spinning verbrand je al snel tussen de 500 en 700 calorieën. Dat is lekker!

BOOTCAMP 60 minuten

Een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in de buitenlucht. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door deze intense groepstrainingen. Je loopt hard, doet intervaltraining afgewisseld met verschillende fitnessoefeningen.

Doel van deze training:
Vergroten van de algehele kracht en uithoudingsvermogen.Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Abonnement
Accountgegevens

Proefles

Meld je aan

Gym
Abonnement

Scan QR code:

Ludosgym WEB
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline
Cookie melding